Vedligeholdelse og pleje af dine futter

 

 

Fuzzies sko er lavet i et blødt skind, som er et naturmateriale.

Læder er særdeles velegnet til sko/hjemmesko, da den sved foden afgiver, fordamper ud igennem skindet. Desuden er der et for af bomuld i de simple skindfutter med motiv, som også er et naturmateriale. På den måde får foden lov til at ånde og dit barn vil altid have en dejlig varm fod.

Start altid med at imprægnere futtene før de tages i brug, dette sikrer dem mod vand, fedt og smuds.

Sørg derefter jævnligt at behandle læderet med læderfedt, så læderet opretholder sine naturlige egenskaber.

Er futterne blevet meget beskidte, anbefaler vi at du vasker dem med en blød svamp, lunken vand og lidt sæbe. Fyld dem med avispapir når de skal tørre så de ikke mister formen.

OBS: tørres ved almindelig stue-temperatur, må ikke udsættes for høj varme.

Når de er tørre, gentager du ovenstående behandling med imprægnering samt læderfedt.

Hvis futterne ikke behandles jævnligt, mister de evnen til at være vand- og smudsafvisende, desuden mister de blødheden og kan med tiden revne.

Det er vigtigt at overholde ovenstående pleje & vedligeholdelse af dine futter. Så sikrer du dig, at garantien på dit fodtøj opretholdes. Hvis normal skopleje ikke overholdes, bortfalder enhver form for garanti. www.forbrug.dk

 

 

Ruskind bliver ved med at være pænt, hvis du regelmæssigt børster med en svamp eller blød børst

OBS: Ruskind adskiller sig fra læder ved at være mere sart over for vand og skal jævnligt imprægneres, men brug ALDRIG læderfedt.

Ruskind kan friskes op ved at "dampe" det. Hold skoene hen over kogende vand, børst dem og stil dem til tørre i stuetemperatur.