Returnering af varer

Retunering af vare til Fuzzies.

 


Skulle du mod forventning have brug for at returnere varen, skal du benytte nedenstående returformular.
Ved ombytning skal varen returneres i original emballage, inden 14 dage fra modtagelsen.
For yderligere information vedr. returbetingelser,  klik her
Vare  returneres til : Fuzzies, Smedevej 6, 6710 Esbjerg V

 

 

 

  Download returformularen her.

 

 

 

Fortrydelsesret


Der ydes 14 dages fuld returret på alle vare, gældende fra den dag du modtager dine vare.
Hvis du vælger at fortryde et køb, så skal Fuzzies underrettes herom senest 14 dage efter din modtagelse af varen. Fortryder du købet, så skal du blot returnere varen i samme stand og emballage som du modtog den i.

Bemærk - Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto inden for få dage.
Vedlæg en seddel med dit kontonummer, samt en kopi af din faktura i pakken. Du kan også efter forudgående skriftlig aftale nægte at modtage en pakke eller tilbagelevere den på vores adresse.
Ønsker du at retunere et produkt, så skal det indsendes til vores lager på følgende adresse:  Fuzzies, Høgevej 19 , 6705 Esbjerg Ø
Husk at udfylde vores retuneringseddel som du finder her:

 

 

 

 

 

 

Ombytning


Har du modtaget en vare som du ønsker at bytte til en anden varen/ størrelse, så bedes du venligst sende varen retur til nedenstående adresse.
Husk at vedlægge varen en Returformular, hvorpå du anfører hvad for en vare, du ønsker at bytte til.

Ved ombytning til anden vare skal du selv afholde omkostningerne til retuneringen.
Udfyld denne  Returformular, som du så sender sammen med den vare du ønsker at ombytte til vores lager på denne adresse:
Fuzzies, Høgevej 19 -  6705 Esbjerg Ø

Ved returnering af vare er det ene og alene kunden, som har ansvaret for korrekt indpakning og forsendelse. Fuzzies modtager ikke pakker og breve, som indeholder porto opkrævning, eller hvor emballagen er beskadiget. Bemærk -
vi modtager ligeledes heller ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

 

 

 

 

Reklamation


Når du handler på www.fuzzies.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået, som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden for rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Hvis reklamationen er berettiget, så refunderer vi dig fragtomkostningerne, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, til billigst muligt forsendelse. Husk at påføre dit konto nummer på retur seddelen, så vi kan tilbagebetale dig portoen.

Husk altid at sende varen tilbage i forsvarligt emballage, og at få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

Ønsker du at reklamere over et produkt, så skal det indsendes til vores adresse:  Fuzzies, Høgevej 19 , 6705 Esbjerg Ø

Husk altid at udfyld vores retuneringseddel ved reklamation, ombytning eller retunering. du finder seddelen her:Returformular

Når du returnerer varen, så bedes du venligst vedlægge en beskrivelse af fejlen samt kopi af din faktura.
Bemærk - vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.


Vi tager forbehold for trykfejl, fejl i information, samt fejl i specifikationer, på samtlige forekommende produkter. Alt billedmateriale på webstedet www.fuzzies.dkskal ses som illustrationer, og Fuzzies kan heller ikke garantere, at billederne gengiver varens eksakte udseende samt beskaffenhed.