Om Fuzzies

 

Om Fuzzies

Fuzzies er dansk design og produceres ud fra en ganske særlig filosofi: god pasform, lækkert skind, fleksible materialer og samtidig er der ikke gået på kompromis med designet.
 
Firmaet Fuzzies blev grundlagt i 2007, ud fra et ønske om at skabe kvalitets- og designmæssigt lækre hjemmesko, som manglede på markedet. Det blev starten på Fuzzies.
 
Fuzzies startede med at producere hjemmesko i skind, og har i dag en stor kollektion til både drenge og piger. Hjemmeskoene har alle de rette egenskaber et barns fødder har brug for, samtidig med at der er kræset for detaljerne fra design til komfort. 

I 2013 udvidede Fuzzies kollektionen med kvalitets strømper og strømpebukser og stræber efter, at være det absolutte favoritmærke, når det kommer til hjemmesko, strømper og strømpebukser til børnene. Vi designer Fuzzies produkterne efter vores danske designtraditioner og er inspireret af tidens trends.


Fuzzies giver plads til masser af leg, kreativitet og fantasi – og voksende fødder
 
Bag Fuzzies er et lille engageret team, med både børn og børnebørn, hvor alle kender til de behov/udfordringer vi møder i hverdagen, hvilket der er stor fokus på, når nye modeller designes.