Fuzzies kvalitet

 

 

1. Skridsikre sko

Bunden på vores Fuzzies hjemmesko er en tyk sål af skridhæmmende og smidig gummi, så dit barn kan bevæge sig sikkert omkring med fuld bevægelighed for fødderne. Hjemmeskoens sål er så bøjelig, at den ikke er generende for barnet, der sidder på sine fødder, som mange børn gør, når de leger.

 

2. Indre gummisål

I Fuzzies futter er der en indvendig stødabsorberende gummisål på 3 mm. Denne sål sikrer, at hjemmeskoen er blød og behagelig at have på og at gå i. På samme tid giver sålen dit barn en sikker fornemmelse for underlaget. Dette er især vigtigt for børn, der er ved at lære at gå. Sålen har en isolerende effekt, så dit barn ikke fryser sine fødder.

 

3. Kalveskind

Oversiden på vores Fuzzies hjemmesko er lavet af naturligt kalveskind, så dit barn har oplevelsen af nærmest at have bare tæer. Skindet er meget let og fleksibelt. Det har den fordel, at det giver hjemmeskoene den rette pasform til dit barns fødder. Skindet tilpasser sig foden, så dit barns fødder kan udvikle sig naturligt.

4. Velcro-lukning

Fuzzies futter har et fleksibelt lukkesystem i velcro, så det er let for både den voksne og barnet at tage hjemmeskoen af og på. Lukkesystemet er justerbart, så du kan tilpasse størrelsen præcist. Det sikrer, at hjemmeskoen lukker rigtigt og bliver på foden.

 

5. Bomuldsfor

Fuzzies simple skindfutter med motiv har indvendigt et blødt bomuldsfor, som arbejder godt sammen med kalveskindet. Tilsammen sikrer de to naturmaterialer (kalveskind og bomuld), at dit barns fødder kan ånde i skoen, så fødderne ikke bliver overophedede. Hjemmeskoens bomuldsfor har desuden den fordel at det absorberer fugt og sved, så fødderne holder sig tørre.