Betingelser

 

Handelsvilkår


Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Fuzzies, dog med den undtagelse af, hvor der er indgået anden skriftlige aftale mellem dig som køber og Fuzzies.

 

Generelt

Fuzzies.dk er en dansk internetbutik. Alt support og reklamation henvises til kundeservice og foregår via tlf.: +45 40 80 09 eller e-mail: info@fuzzies.dk

Vi taler dansk og engelsk.

Alle e-mails besvares hurtigst muligt, og absolut inden for 24 timer. Telefonerne er åbne for personlig kontakt alle hverdage mellem kl. 9.00-16.00. Er nummeret optaget eller er det uden for vores normale åbningstid, så læg venligst en besked, og vi vil ringe tilbage.Betalingsformer


Fuzzies salg foregår via en internetbutik, hvor du kan bestille dine varer online og betale med

    * Dankort/Visa dankort
    * eDankort,
    * Visa elektron
    * MasterCard
    * Maestro, JBC


Betaler du med et betalingskort hos Fuzzies.dk, er din betaling sikret gennem ePay, som er Danmarks førende betalingssystem. Alle dine kortoplysninger bliver krypteret med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Dette betyder, at uvedkommende ikke kan se dine kontoinformationer, og kun PBS kan læse dem.

Du vil blive bedt om følgende oplysninger:

    * Kortnummer (16 cifre printet ind i kortet på forsiden)
    * Udløbsdato (printet ind i kortet på forsiden)
    * Kontrolcifre (tre cifre skrevet på kortets bagside lige over magnetstrimlen yderst til højre)

Fuzzies.dk kan ikke på noget tidspunkt se nogen af disse oplysninger.

Vi trækker naturligvis først pengene fra din konto, når varen afsendes.

Med eDankort betaler du via din netbank, og her slipper du for at afgive dine kortoplysninger, som du kender det fra almindelige betalingskort. Når du hos Fuzzies vil betale med eDankort, så skal du vælge det under betalingsmetode. Første gang du køber med eDankort skal du vælge din netbank fra en liste. Herefter kommer du ind i din netbank, hvor du godkender betalingen med dit netbank password. Når betalingen er gennemført vil du automatisk vende tilbage til Fuzzies onlineshop.

Alle priser på web-adressen www.fuzzies.dk er inkl. 25% moms

 

Sikkerhed


I forbindelse med elektronisk betaling lagrer Fuzzies.dk af sikkerhedsmæssige grunde ingen kreditkortoplysninger. Kun i betalingsøjeblikket skal der i et vist omfang overføres finansielle oplysninger til PBS. Dette sker med maksimale sikkerhedsforanstaltninger via en krypteret SSL-forbindelse efter foreskrifter fra PBS.


Persondatapolitik


Overordnet ønsker Fuzzies at fastslå, at ingen personlige oplysninger der registreres på www.fuzzies.dk, på noget tidspunkt vil blive misbrugt, overdraget, solgt eller på anden måde gjort tilgængelige for tredjemand.

Ved afgivelse af ordre udbeder fuzzies.dk om nødvendige leverings- og kontaktinformationer (navn, adresse, postnr., by og email). Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk i ukrypteret form, og gemmes i mindst 5 år.

Fuzzies.dk værner om alle informationer, og sørger for at disse opbevares på betryggende vis.


Levering

Levering af varer fra Fuzzies anses for sket, når kunden har fået varen udleveret.
Fuzzies benytter Postnord til udbringning af breve og pakker.
Fuzzies kan garantere en leveringstid på 2-5 hverdage, dette forudsætter dog at Postnord overholder sin dag-til-dag levering. I de helt sjældne tilfælde hvor leveringstiden vil overstige 5 dage, vil vi kontakte kunden og oplyse om årsagen.

Fragtpriser i Danmark

Alle forsendelser til danske adresser koster 40 kr - og køber du for mere end 399 kr. opnår du gratis fragt.
Alle danske ordre afsendes som pakke - med track and trace.

Fortrydelsesret

Der ydes 14 dages fuld returret på alle vare, gældende fra den dag du modtager dine vare.
Hvis du vælger at fortryde et køb, så skal Fuzzies underrettes herom senest 14 dage efter din modtagelse af varen. Fortryder du købet, så skal du blot returnere varen i samme stand og emballage som du modtog den i.

Bemærk - Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto inden for få dage.
Vedlæg en seddel med dit kontonummer, samt en kopi af din faktura i pakken. Du kan også efter forudgående skriftlig aftale nægte at modtage en pakke eller tilbagelevere den på vores adresse.
Ønsker du at retunere et produkt, så skal det indsendes til vores lager på følgende adresse:

Fuzzies
Smedevej 6
6710 Esbjerg V

Husk, at du kan udfylde vores retuneringseddel som du finder her:


Ombytning

Har du modtaget en vare som du ønsker at bytte til en anden vare/ størrelse, så bedes du venligst sende varen retur til nedenstående adresse.
Husk at vedlægge varen en Returformular, hvorpå du anfører hvad for en vare, du ønsker at bytte til.

Ved ombytning til anden vare skal du selv afholde omkostningerne til retuneringen.
Udfyld denne  Returformular, som du så sender sammen med den vare du ønsker at ombytte til vores lager på denne adresse:

Fuzzies
Smedevej 6
6710 Esbjerg V

Ved returnering af vare er det ene og alene kunden, som har ansvaret for korrekt indpakning og forsendelse. Fuzzies modtager ikke pakker og breve, som indeholder porto opkrævning, eller hvor emballagen er beskadiget. Bemærk - vi modtager ligeledes heller ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
 

Reklamation


Når du handler på www.fuzzies.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået, som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden for rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Hvis reklamationen er berettiget, så refunderer vi dig fragtomkostningerne, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, til billigst muligt forsendelse. 

Husk altid at sende varen tilbage i forsvarligt emballage.

Ønsker du at reklamere over et produkt, så kontakt os via mail på: info@fuzzies.dk - medsend gerne billeder af reklamatione.

Er det nødvendigt at returnere en vare til reklamation, skal det indsendes til vores adresse: 

Fuzzies 

Smedevej 6

6710 Esbjerg V

 

Husk altid at udfyld vores retuneringseddel ved reklamation, ombytning eller retunering. du finder sedlen her:Returformular

Når du returnerer varen, så bedes du venligst vedlægge en beskrivelse af fejlen samt kopi af din faktura.
Bemærk - vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.


Vi tager forbehold for trykfejl, fejl i information, samt fejl i specifikationer, på samtlige forekommende produkter. Alt billedmateriale på webstedet www.fuzzies.dk skal ses som illustrationer, og Fuzzies kan heller ikke garantere, at billederne gengiver varens eksakte udseende samt beskaffenhed.